VÝLET DO AQUADROMU V MOSTĚ

28.06.2014 17:15

V úterý dne 24. června 2014 jsme jeli opět po čase do Aquadromu v Mostě. Cesta nám uběhla za chvilku a my posilněni svačinou jsme plni očekávání pospíchali do šatny. Svlékání šlo rychleji než minule, protože v létě máme přece jen méně svršků než v zimním období.

 Tentokrát však bylo v bazénu mnohem více lidí než jindy, přijelo totiž se stejným úmyslem několik dalších škol s větším počtem žáků. Nám to nevadilo, alespoň jsme měli koho pozorovat. My jsme nejvíce využili především příjemných masážních účinků whirlpoolu s teplou vodou nebo oddechového bazénu, ve kterém jsou nainstalována masážní lůžka. K vodním hrátkám nám posloužil samostatný dětský bazének se soustavou chrličů vody, masážní trysky, vodní lůžka a lezecká síť nad vodou. Mnoho fotek jsme ale nestihli udělat, měli jsme na práci spoustu zábavy.

 Když jsme byli dostatečně vyhládlí, šli jsme se občerstvit do bufetu. Dali jsme si hranolky s kečupem či tatarkou. Potom jsme se ještě vrátili do vody a užili si poslední minuty. Ve sprše jsme si rovnou umyli tělo i vlasy a pak už jsme se běželi osušit. Oblékání bylo opět rychlejší a za chvilku jsme již seděli ve vestibulu a dávali si k obědu řízek ze školní jídelny.

 Potom už jsme jeli zpět do školy. Byli jsme asi trochu unavení, protože v autě bylo ticho a někdo si dokonce i schrupnul. No to víte, to dělá ta voda! Výlet se podařil a nám se v bazénu líbilo. 

Mgr. Markéta Uhrová

 

 

Zpět