Únor 2020

31.03.2020 08:11
  • V předmětu Čtení jsme pracovali s knihou od Marie Tetourové ,,Z pohádky do pohádky”. Četli jsme pohádku O Budulínkovi. V této knize jsou věty doplněné obrázky a procvičili jsme si také orientaci na stránce a řádku. K této pohádce jsme si zazpívali s kytarou a k nácviku reprodukce jsme využili obrázky, které připravila p. učitelka a p. asistentky.

  • V Geometrii jsme si zopakovali modelování základních geometrických tvarů a čar křivých – přímých. Prostorovou orientaci jsme si rozvíjeli při práci s dřevěnými stavebnicemi a skládačkami.

  • 25. 2. 2020 se konal v tělocvičně ŠKOLNÍ KARNEVAL, který byl motivován celoškolním projektem EVVO :,,Zahradníkem po celý rok”. V rámci PV jsme si s pomocí p. učitelky a p. asistentek vyrobili masky, abychom se mohli této tradiční akce zúčastnit. Naše masky pomohli oblečením dotvořit také rodiče. A jak vše dopadlo? Soutěžili jsme, tancovali a užívali si tohoto skvělého dopoledne. Neumístili jsme se na předních příčkách, ale radost a skvělá nálada je patrná na fotografiích, které můžete zhlédnout. Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se! Filip – HRÁŠEK – obsadil 3. místo, Eliška – KVĚTINÁŘKA – byla na 4. místě a 5. místo obsadil Standa – KUKUŘICE.

         Mgr. Dagmar Jiroušková, fotografie Veronika Oláhová - Harvalíková
 
Fotografie naleznete zde: zmap.rajce.idnes.cz/ZSS_II._-_unor_2020/


 

 

Zpět