NOTIČKA 2012

22.05.2012 16:05

 

Ve čtvrtek 17. května 2012 se v Kulturním domě v Jesenici uskutečnil devátý ročník pěvecké a taneční soutěže Notička. Zahájení Notičky proběhlo dopoledne v půl desáté. Již tradičně zahájil akci pan starosta Bc. Jan Polák a u zahájení nemohla samozřejmě chybět paní ředitelka ZŠ, MŠS a PrŠ Jesenice Mgr. Anna Kuchařová.

Vystoupilo zde celkem deset speciálních zařízení s počtem 117 účinkujících. Letošní ročník byl zaměřen především na lidovou píseň. Soutěží po celý den provázela paní učitelka Mgr. Olga Hanauerová, která spolu s Bc. Markétou Uhrovou mají tuto soutěž vždy v rukách a jsou jejími skvělými organizátorkami.

V dopoledním programu jsme mohli slyšet a zhlédnout několik hudebně pohybových vystoupení. Okolo půl dvanácté nastal čas polední přestávky na oběd a odpočinek pro účinkující. Po hodinové pauze začala druhá část odpoledního programu. A všichni už netrpělivě očekávali výsledky a rozhodnutí poroty, kdo bude letos oceněn. Slova poroty byla pochvalná a povzbudivá a tak mohly být všechny soubory náležitě odměněny. Kromě velkého potlesku dostali všichni také věcnou odměnu.

Na závěr si zúčastnění zazpívali společnou a zároveň poslední píseň této letošní soutěžní přehlídky.

Devátý ročník Notičky byl bezpochyby opět velkým a hezkým zážitkem nejen pro děti, ale
i pro dospělé. Budeme se tedy těšit zase na příští rok.

 

 

Zpět