NAŠE TŘÍDA

30.03.2014 19:21

My, třída ZŠP II jsme celkem veselá kopa. Ve školním roce 2013/2014 jsme se sešli v počtu 8 žáků. Máme tu kluky, ale samozřejmě i holky. Ve třídě máme tři ročníky – 2 sedmáky, 1 osmáka a 5 deváťáků. Nejvíce máme holek, těch je pět a kluci jsou jen tři. Ale to nám vůbec nevadí. Rádi se smějeme, bavíme se o různých věcech, rádi něco vyrábíme nebo jen tak pracujeme na tom, co je zrovna potřeba. Jako všichni školou povinní jezdíme na školní akce a výlety, ale nejraději máme školní soutěže, na které se také poctivě připravujeme. V soutěžích jsme úspěšní, a proto máme velkou snahu se čím dál tím více zdokonalovat a dovědět se další zajímavé informace.

V tomto školním roce už máme mnoho akcí za sebou. Na začátku září jsme se byli opět podívat na farmě Hedecko, kde jsme byli již minulý školní rok. Od října nás pak čekala příprava na multikulturní přehlídku, na které se opravdu podílela celá škola a vyvrcholení nacvičování tanců, zpěvu, pohádky bylo stanoveno na konec listopadu. Představení se líbilo nejen nám, ale i divákům, kteří se na nás přišli podívat. Multikulturní přehlídka byla za námi a ještě jsme do Vánoc museli stihnout nacvičit něco hezkého pro naše rodiče a blízké, kteří se měli zúčastnit naší celoškolní vánoční besídky v Restauraci Vito, kde již tato vánoční besídka proběhla druhým rokem. Všechno jsme za tento půlrok zvládli, užili jsme si vánoční prázdniny a  čas se nám přehoupl do dalšího pololetí…

Přichází nám jaro a kromě sluníčka, které nás začalo už hřát, tak víme, že si užijeme nastávající přírodovědné soutěže, výlety a do konce roku dáme o sobě vědět v podobě pár řádků a přidáme i nějaké ukázky fotografií.

Mgr. Renáta Jílková

Zpět