Leden 2024

30.01.2024 19:01

Po vánočních prázdninách jsme se ve zdraví všichni sešli ve třídě. Společně jsme odstrojili stromeček a přivítali Tři Krále. Venku panovalo celkem mrazivé počasí, a tak jsme se hned zapojili do školního projektu na pomoc ptáčkům. Pověděli jsme si mnoho zajímavostí o ptácích roku a zapojili se do výroby krmítek. A protože jsme více méně klučičí třída, pustili jsme se do výroby krmítek ze dřeva. Práce se dřevem nás moc bavila, a tak jsme vyrobili 2 krmítka, s kterými jsme se pochlubili ve školní družině na vyhodnocení projektu před všemi třídami. Dostalo se nám i pochvaly od paní ředitelky. Krmítka jsme umístili na školním pozemku. 

Ve středu 17. ledna jsme se zúčastnili přednášky s panem Reném Černým, který nám povídal o tom, jak se zachovat v situaci, když do školy vnikne aktivní útočník. Na závěr přednášky jsme ještě zhlédli video o cvičení a součinnosti záchranných složek IZS.

Poslední lednový dne byl zahájen další školní projekt s názvem „Korunka ke korunce“, který přispěl k rozvoji finanční gramotnosti všech žáků.

Ve třídě jsme si rozdali výpis z vysvědčení a hurá na pololetní prázdniny.

Mgr. Jana Měchurová, tř. uč.

 

Zpět