Jarní besídka pro babičky 2019

10.06.2019 10:36

Opět se přiblížil čas, kdy zveme babičky z místního DPS k nám do družiny na jarní besídku. A ta se letos konala ve středu 5. června. Všichni jsme se na ně těšili a pilně se připravovali. Letošní vystoupení jsme pojali jako procházku školním rokem od září do června. Nejprve
je  čtyři žáci přivítali tanečním vystoupením na naší show. Poté, jako vzpomínku na 100. výročí založení České republiky, vystoupili žáci s tanečním vystoupením s názvem „Trikolóra“. Pak jsme se přesunuli do zimního období, přesněji do prosince a období Vánoc a žáci znovu zopakovali pohádku „Mrazík“, která měla před dvěma lety velký úspěch. Na závěr si všichni společně zazpívali několik písní od Zdeňka Svěráka, které nás také provedly školním rokem: píseň s názvem „Září“, „Prosinec“, „Náušnice z třešní“ a „Kluci, kluci s klukama“.
Po vystoupení babičky a jeden dědeček ještě s námi poseděli u kávičky a ochutnali občerstvení, které si naši žáci pro ně připravili. Celé odpoledne provázela dobrá nálada a všichni se těšíme na další posezení na Vánoce.

                                                                                                                                                                                                   Libuše Šmausová

Fotografie naleznete zde: zmap.rajce.idnes.cz/SD_-_Jarni_besidka_pro_babicky_2019/

 

Zpět