I. KMD 2016-2017 - ADÉLA JEŠTĚ NEVEČEŘELA

23.10.2016 16:20

V úterý dne 13. října 2016 byl pro nás divadelníky velmi výjimečný den. Přivítali jsme nové členy Klubu mladého diváka. Ke stálým členům Marušce Benešové, Honzovi Michalovi přibyli nováčci Honza Slánský, Ruda Šlechta, Tomáš Böhm a Veronika Pikartová.

Tento den nebyl zcela typický. Přepravu do Prahy jsme si obohatili o autobusový rychlík i metro a vše si náležitě užili. Jako doprovodnou akci jsme tentokrát zvolili nákupní centrum švédského nábytku IKEA. Nejvíce se nám líbili již vybudované jednotlivé části bytu s kompletním vybavením (kuchyň, obývák, dětský a studentský pokoj). Všichni si po krátkém ostychu vše vyzkoušeli - v kuchyni skříňky, sporák, dřez i jídelní židle, v ložnici postele, komody i šatní skříně a v obývacím pokoji sedací soupravy. Dokonce máme moc hezké fotografie. Po krátkém odpočinku v místní restauraci jsme jeli do centra Prahy. V Divadle Broadway se hrál nový muzikál Adéla ještě nevečeřela, který je divadelní adaptací populárního filmu. Písničky i příběh nás zaujal, také jsme poznali na jevišti řadu známých herců z televize. Mezi ty nejznámější patří: Michal Kavalčík (Ruda z Ostravy), Michaela Tomešová, Michal Novotný, Petr Kostka a Chantal Poullain.

Protože divadelní představení skončilo až okolo 21. hodiny, byli jsme už trochu unavení, ale oči nám všem zářili. Plni dojmů jsme nasedli do auta a těšili se do postýlky. Přijeli jsme sice hodně pozdě, ale stálo to za to!

Ale už víme, co bude příště. V prosinci jedeme na Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovi!! Už se těšíme.

Mgr. Markéta Uhrová

fotografie zde:www.zmapjesenice.cz/fotogalerie/

Zpět