I. KLUB MLADÉHO DIVÁKA - SEN ČAROVNÉ NOCI

20.12.2013 15:54

V letošním školním roce jsme do Klubu mladého diváka přivítali tři nové členy. Tomáška Böhma, Marušku Benešovou a Davida Parpela.  Naše skupina má s Tomášem Klusem, Sašou Dolinovou a Honzou Michalem nyní 6 žáků.

Ve středu 18.12 2013  jsme vyjeli do Prahy, poprvé ne autobusem, ale školním autem. Pedagogický dozor dělala také naše paní ředitelka Mgr. Hana Vanická. Dopoledne jsme strávili v Náprstkově muzeu na expozici světových objevitelů a mořeplavců.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Posilněni svačinou jsme prošli historickým centrem na Václavské náměstí, kde to dýchalo vánoční atmosférou. Viděli jsme nazdobený vánoční strom. Na náměstí jsme trochu pošimrali své čichové buňky na vánočním trhu. Podívali jsme se do Neoluxoru, největšího obchodu knih. Naše kapesné jsme tentokrát utratili ve francouzské bagetérii Bageterie Boulevard a už jsme spěchali do Divadla ABC na Sen čarovné noci. Poznali jsme několik známých herců z televize. Na pódiu se odehrávaly souběžně tři příběhy, jejichž společným jmenovatelem byla láska. Představení bylo krásné, plné zvukových a světelných efektů. Pak už nás čekala jen cesta domů. Pan řidič na nás čekal před divadlem a mohli jsme vyrazit. Návrat domů byl okolo půl osmé. Byl to moc pěkný předvánoční den.

 

Mgr. Markéta Uhrová

Zpět