Golf Podbořánky

12.09.2019 16:11

Je teprve začátek školního roku a naše žáky čekal další příjemný den, a to návštěva Golfového hřiště a klubu v Podbořánkách. Odjížděli jsme od školy natěšeni, co nás ve čtvrtek 12. září 2019 všechno čeká.

Vyrazili jsme autobusem a svozovými auty do Podbořánek. Nejprve nás mile přivítala manažerka paní Blechová s trenéry, kteří nás velice dobře znají z benefičních golfových akcí. Zářijovou návštěvu nám nabídla právě paní Blechová a zajistila i program na hřišti.

Poté se žáci rozdělili na 2 skupiny. První skupina se vydala pod vedením trenérů na golfové hřiště, kde si vyzkoušela odpaly a patování. Druhá skupina odešla po vytyčené trase do krásné a téměř nedotčené přírody v okolí golfového hřiště. V cíli trasy se v lesním porostu odkryla krásná jezírka pokrytá lekníny, po hladině plavala rodinka labutí. Cestou žáci plnili drobné úkoly a za odměnu našli ukryté sladkosti. Skupiny se mezi sebou prostřídaly.

Blížil se čas oběda a všichni se na něj už moc těšili, protože obědvat v golfovém klubu je pro každého žáka zážitkem a hlavně všem v přírodě vytrávilo. Po obědě nám zbýval ještě čas na návštěvu a prohlídku kostela a fary v Podbořánkách.

Den utekl velice rychle a skoro jsme ani nepostřehli, že už na nás čeká autobus. Expedice se všem moc líbila a opětovné pozvání na golf jistě opět využijeme.

 

                                                                                                                                                                                                     Mgr. Jana Měchurová

 

Fotografie naleznete zde: zmap.rajce.idnes.cz/Golf_Podboranky_2019/

 

Zpět