Duben 2023

05.05.2023 08:46

V pátek 14. 4. 2023 naši školu navštívila prap. Veronika Cafourková, která si pro nás v rámci preventivního programu připravila přednášku na téma Povinnosti žáků ve škole a Kyberšikana. Přednáška byla pro nás poučením o ochraně citlivých osobních údajů, o celkovém bezpečném chování na internetu.

Někteří žáci naší třídy se také zúčastnili přírodovědné soutěže „Křivoklátská sovička“. Více v aktivitách školy.

V pátek 21. 4. 2023 jsme se sešli všichni žáci školy ve školní družině, kde jsme zahájili týden Země.

V úterý 25. 4. 2023 jsme jeli celá škola vlakem do Rakovníka, kde už na nás byl nachystaný záchranný hasičský sbor. Jeli jsme k nim na exkurzi. Dozvěděli jsme se spoustu zajímavostí o záchraně lidských životů nejen při požáru, ale i při nehodách, tonutí a při dalších možnostech ohrožení zdraví člověka.

Ve středu 26. 4. 2023 jsme šli na polodenní vycházku vybaveni rukavicemi a odpadkovými pytli do přírody, abychom v rámci školního Týdne Země pomohli okolní přírodě a uklidili vše, co do přírody nepatří. Měli jsme dost úlovků včetně starých hrnců se ztvrdlou maltou, které jsme nasbírali nad Kempem Jesenice. S dobrým pocitem jsme se pak vrátili do školy. V pátek proběhlo vyhodnocení celého projektu a my jsme za odměnu dostali poukaz na polodenní vycházku do přírody v okolí Jesenice, děkujeme!

                                                                                                                                                                                                        Mgr. Jana Měchurová

Zpět