DRUHÉ POLOLETÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016

14.07.2016 08:21

Po pololetním vysvědčení se školní rok přehoupl do své druhé části. Událo se u nás několik změn a to především v naší třídní sestavě. Hned po jarních prázdninách k nám přestoupil z rakovnické školy Ruda Šlechta, který obsadil zatím nezaplněné místo 8. třídy pro tento školní rok. Měl tudíž tu čest být alespoň jediným zástupcem svého ročníku. A počátkem května do naší party přibyl Pavel Simota, který své místo získal v 7. ročníku. Přesídlil k nám ze školy z Podbořan. Alespoň Danovi a Romanovi přestalo být smutno. 

Těch pár měsíců uteklo jako voda. Jako každý rok nás v této polovině školního roku čekalo mnoho akcí, soutěží i výletů. A známek jsme nasbírali také mnoho. Snažili jsme se získat samozřejmě ty nejlepší, aby to konečné vysvědčení stálo alespoň za malou pochvalu. 

V příštím školním roce už se neuvidíme se dvěma našimi spolužáky. S Honzou Štětinou a Klaudií Puškovou, kteří ukončili úspěšně svou povinnou školní docházku, a vydávají se tak na další životní etapu. Tak ahoj zase v září ve školním roce 2016/2017. 

Mgr. Renáta Jílková

Zpět