DEN DĚTÍ 2016

14.06.2016 08:08

 Na co se těší všechny děti každý rok?  Přece na svůj svátek – DEN DĚTÍ. Stalo se již tradicí, že Den dětí pořádá Integrovaná střední škola Jesenice za podpory města Jesenice a vydatné pomoci ostatních sponzorů.

Ve čtvrtek 2. 6. 2016 se sešli děti, rodiče i ostatní příznivci v areálu domova mládeže ISŠ Jesenice, aby společně tento den oslavili.

Této akce se účastní všichni žáci naší školy.

Při vstupu do „ Pohádkové světa“ nás přivítaly víly, a co víc, dostali jsme nejenom kartičky na plnění úkolů, ale také velkou a sladkou koblihu. Někteří z nás se s velkou chutí do ní zakousli!

Celou akci zahájila ředitelka ISŠ Jesenice Mgr. Eva Tomková, starosta Jesenice Ing. Jan Polák a paní vychovatelka Miluše Mottlová.

Kulturní program zahájil pěvecký sbor Sluníčko, který country písněmi navodil skvělou atmosféru. Ve svižném country tempu předvedly studentky ISŠ Jesenice strhující vystoupení.

Bohužel počasí vůbec nepřálo, kapky deště neustávaly. Ani zpěv,

ani tanec tyto kapky nerozehnal. Přesto tato dvě vystoupení zahřála

u srdce všechny přítomné a velkou odměnou byl potlesk publika

za asistence bubnování kapek deště.

Vydatný déšť bohužel nedovolil pokračovat v bohatém programu (vystoupení hasičů, Integrovaný záchranný systém, soutěže s plněním úkolů a sladkou odměnou). A tak se všichni přítomní  choulili pod deštníky a schovávali před vytrvávajícím deštěm.

Nelze opomenout prodej výborných a skvělých cukrářských výrobků z dílen ISŠ, které lahodily nejenom oku, ale hlavně se rozplývaly na jazyku!  Vzhledem k nepříznivému počasí jsme se někteří nechali převézt školním autem do naší školy, ty odvážnější s deštníky a pláštěnkami dorazili později. Voňavé buřtíky nám všem upekly paní učitelky v elektrické troubě. Přesto nám neskutečně chutnaly a malé soutěže jsme si plnili ve třídě.

          Děkujeme organizátorům a těšíme se na Den dětí v červnu 2017.     Mgr. Dagmar Jiroušková

                                                           

Zpět