CELOŠKOLNÍ VÝLET DO ZOO PRAHA 25.6. 2015

29.06.2015 16:42

Konec školního roku se přiblížil a s ním i čas očekávaných výletů. Poslední výlet, který nás tento rok čekal, byl do Zoologické zahrady v Praze.

Ve čtvrtek ráno jsme se vypravili dříve než obvykle. Odjezd autobusem do Prahy byl naplánovaný již na půl osmou. Pan řidič přijel včas, my jsme si zabalili svačiny a mohli vyrazit na poslední školní výpravu. Do Prahy jsme přijeli kolem deváté hodiny, koupili si vstupenky a rozdělili se na dvě skupiny. První i druhá skupina žáků měla zajištěný doprovodný program s instruktory zoologické zahrady. Skupiny byly rozděleny dle schopností žáků. Po doprovodném programu následovala samostatná prohlídka zvířat v zahradě. Samozřejmě nechyběla chvilka na oběd, nákup suvenýrů i nějakých těch sladkostí a dobrot. Čas utíkal jako voda a my jsme se museli zase vypravit v půl druhé zpět do školy. I cesta zpět probíhala bez větších potíží a před půl čtvrtou zastavil autobus u školy.

Tímto výletem jsme ukončili úspěšně školní rok 2014/2015 a budeme se těšit v dalším školním roce na nové zážitky v podobě jistě zajímavých akcí a výletů.

Mgr. Renáta Jílková

fotografie zde: www.zmapjesenice.cz/fotogalerie/

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

Zpět