Celoškolní výlet - Aquapark Beroun

24.04.2018 09:37

Bylo to v úterý 24. dubna 2018 a předpověď počasí slibovala teplý slunečný den. Tak proč toho nevyužít. Celá škola se vydala na výlet do aquaparku. Jeli jsme všichni autobusem pana Perutha krásnou křivoklátskou krajinou až do města Berouna. Z okénka autobusu jsme viděli i hrad Křivoklát, jak vykukoval mezi kopci.

Po příjezdu do Berouna jsme si protáhli záda, nasvačili se a zamířili do recepce aquaparku. Kde už na nás čekal pan ředitel Antonín Marx, který nás pěkně přivítal, předal nám klíčky od šaten a šatnových boxů a popřál nám pěknou zábavu. Děti, paní učitelky a paní asistentky se převlékly do plavek, osprchovaly 

se a žbluňk, všichni do vody. Vyzkoušeli jsme všechny nabízené vodní atrakce od skluzavek, tobogánu až po relaxační části bazénu. Děti plavaly, radovaly se z pohybu ve vodě i z příjemného odpočinku v perličkové lázni. Čas letěl jako voda a než jsme se nadáli, museli jsme chtě nechtě opustit vodní radovánky.

Pomalu nám kručelo v břiše, byl čas oběda, tak jsme se všichni posílili. Internátním dětem nachystaly paní kuchařky voňavý řízek, ostatní děti měly oběd z domova. Posilněni jsme našli ještě chvilku na prohlídku historického centra města, i na zmrzlinu.

Spokojeni a příjemně unaveni jsme nastoupili na zastávce do „našeho“ autobusu a hurá zpátky do školy.

                                                                                                                             Mgr. Jana Měchurová

 

Fotografie naleznete zde: zmap.rajce.idnes.cz/Celoskolni_vylet_-_Aquapark_Beroun_-_24._4._2018/

Zpět