9. Charitativní golfový turnaj 2019

09.06.2019 08:39

Již tradiční a velmi oblíbenou jarní akcí je benefiční golfový turnaj. Termín turnaje připadl na sobotu 8. června. Ti, kdo do Podbořánek přijeli, nakonec nelitovali, protože počasí i nálada byla skvělá.  

Účastníky byli nejen golfisté a sponzoři, ale také žáci a zaměstnanci školy. Program se skládal ze slavnostního zahájení, chutného oběda, sportovního zápolení golfistů, golfové akademie pro žáky školy, vystoupení školního pěveckého sboru a prodeje výrobků žáků.  Vyvrcholením celého dne bylo vyhlášení výsledků golfových soutěží a zveřejnění výtěžku benefice. Ředitelce školy byl předán šek na částku 30. 500,- Kč.  Jedná se o druhou nejvyšší částku, kterou jsme od golfistů obdrželi.

Velké poděkování si zaslouží patronka školy paní Jitka Hrabalová a paní Martina Blechová, ale také majitel Golf Parku pan Willi Dieter za uspořádání turnaje 

a možnost účasti právě žáků naší školy, dále pedagogové školy, kteří s dětmi připravili výrobky na prodej, materiály s informacemi o škole a nacvičili vystoupení.  Ti všichni se po celou dobu snažili, aby se den vydařil a škola opět získala finanční prostředky na podporu žáků se speciálními vzdělávacími potřebami.

Děkuji všem, kteří naší škole pomáhají, této pomoci si velmi vážím a budu ráda, pokud naší škole zůstanete i nadále nakloněni.

                                                                                                                                                                                  Mgr. Hana Vanická, ředitelka školy

Fotografie naleznete zde: zmap.rajce.idnes.cz/Golfovy_turnaj_2019/

 

Zpět