7. GOLFOVÝ TURNAJ PODBOŘÁNKY

30.05.2017 13:50

Letos se uskutečnila již posedmé charitativní akce ve prospěch naší školy pod názvem „Golfový turnaj v Podbořánkách“. Hlavními organizátory byli zaměstnanci a žáci školy, patronka školy, paní Jitka Hrabalová a za Golfový klub paní Martina Blechová.

 

Na začátku golfové akademie byli žáci rozděleni do dvou skupin. Pod vedením trenérů patovali  a odpalovali. Na konci akademie soutěžili v patování. Děti byly nadšené z úspěchů, diplomů i medailí, které jim byly uděleny na konci turnaje.

 

Na tuto již tradiční akci se připravovali žáci spolu s pedagogy a zaměstnanci školy. Nacvičovali vystoupení pěveckého sboru „Sluníčko“. Vyráběli ceny pro golfisty a výrobky na prodejní výstavu. Odměnou všem byla celková částka 25 557,- Kč, kterou škola získala od Golfového klubu v Podbořánkách na podporu volnočasových a zážitkových aktivit žáků školy.

           

Poděkování za letošní akci patří zejména prezidentovi golfového klubu Willimu Dietrovi, paní Martině Blechové a patronce školy Jitce Hrabalové.

 

 

POSTŘEHY ŽÁKŮ ŠKOLY:

                                        

Zážitky z  golfu

Přijeli jsme do areálu golf Podbořánky.

Měli jsme výborný oběd, polévka byla krémová a bramborový salát s řízkem.

Pán trenér Láďa si nás, pak rozdělil na dvě skupinky a jedna skupina šla na patování  a druhá na odpalování a pak jsme si to prohodili.

A po soutěži jsme vystupovali a moc se to golfistům líbilo a tleskaly nám.

Golfistů přijelo hodně a přijeli i noví členi golfu.

Závěrem bylo vyhlášení dětí naší školy a golfistů.

Kolem půl páté jsme se všichni vraceli ke škole a tam jsme čekali na rodiče. 

Nejvíc se mi líbilo odpalování a soutěž.

Počasí bylo příjemné a bylo krásně.

Všichni jsme se dobře bavili.

 

Zapsala: Maruška Benešová

 

Golf Podbořánky

Když jsme přijeli na golf, tak jsme měli oběd. K obědu jsme měli krémovou polévku a bramborový salát. Když jsme se naobědvali, tak nás rozdělili do skupinek. Pak jsme šli hrát golf, jedna skupina šla hrát patování, druhá skupina měla tři míčky a měli se trefit všechny tři míčky do důlku. Když soutěž skončila, následovalo vyhodnocení všech golfistů, gratulování, pak přišla na řadu naše škola, získali jsme gratulace, medaile a diplomy. Golfový turnaj  v Podbořánkách se mi líbil.

 

Zapsal: Jenda Michal

 

 

Zpět