4. Sluníčkový bál

19.11.2014 13:07

V pátek 21. března 2014 se konal v restauraci na Drahouši Sluníčkový bál, který pořádala ZŠ, MŠ a PrŠ Jesenice, jednalo se o benefiční akci, která se letos konala již po čtvrté. Na všechny příchozí čekalo osobní přivítání paní ředitelkou školy, magistrou Hanou Vanickou a malý dáreček v podobě čtyřlístku pro štěstí.

Slavnostní večer zahájila ředitelka školy se svojí zástupkyní. V úvodu poděkovali sponzorům a všem ostatním, bez kterých by nebylo možné tuto akci pořádat.

Celý večer hrála kapela Orion. V průběhu večera proběhlo několik vstupů Hradeckých panenek, předtančení v latinsko-americkém rytmu v podání Magdalény Röderové a Jana Homoly a barmanské vystoupení Vladimíra Davida. Kdo zrovna netančil, mohl sledovat multimediální prezentaci ze života školy, která nepřetržitě běžela v přísálí.

Jedním z vrcholů plesu byla bohatá tombola, ve které se sešlo 400 velmi pěkných cen. Příjemná a pohodová atmosféra celého bálu přispěla k celkové spokojenosti všech zúčastněných.

Sluníčkový bál byla benefiční akce, jejíž výtěžek bude věnován na zážitkové aktivity žáků školy.  Poděkování patří všem, kteří Základní školu, Mateřskou školu speciální a Praktickou školu Jesenice podpořili. Mgr. Jana Měchurová

Zpět