4. GOLFOVÝ TURNAJ

30.05.2014 17:57

 

V sobotu 24. května 2014 se konal v Podbořánkách Golfový turnaj pro žáky ZŠ, MŠS
a PrŠ Jesenice, který zprostředkovala patronka školy paní Jitka Hrabalová spolu s golfovým prezidentem panem x Milerem a W. Dietrem. Na zajištění občerstvení pro všechny účastníky z naší školy se podílel Hotel Jesenice. Jednalo se o benefiční akci, která se letos konala již po čtvrté. Tato akce byla spojena s výstavou a prodejem výrobků žáků školy.

Golfový turnaj zahájila patronka školy spolu se starostou města Jesenice. Oba dva popřáli dětem hodně úspěšných ran a golfový turnaj mohl začít. Děti se rozdělily na dvě skupiny. Každá skupina měla svého trenéra, který nejprve pomohl dětem s výběrem golfových holí a potom šup na trávník. Jedna skupina začala s nacvičováním odpalů, druhá se vydala rovnou na hřiště, kde se nejprve roztrénovala a pak se vrhla na samotný turnaj. Potom co se obě skupiny dětí vystřídaly, začali trenéři pilně sčítat body každému jednotlivci, aby mohli určit 3 nejlepší hráče. 

V tuto dobu se také vraceli z hřiště opravdoví golfoví hráči ze svého prezidentského golfového turnaje. Po krátkém občerstvení vystoupili žáci naší školy s krátkým tanečním vstupem v rytmu zumby.

Vrcholem golfového turnaje bylo vyhodnocení nejen těch opravdových golfistů z golfových klubů, pro které žáci nachystali opravdu překrásné ceny v podobě keramiky či malířských děl na plátnech, ale i vyhodnocení 3 nejlepších hráčů z řad žáků naší školy  a předání medailí všem zúčastněným dětským hráčům. Příjemná a pohodová atmosféra celého golfového turnaje a nemalou mírou i počasí přispělo k celkové spokojenosti všech zúčastněných.

Golfový turnaj byl benefiční akce, jejíž výtěžek bude věnován na zážitkové aktivity žáků školy.  Poděkování patří všem, kteří Základní školu, Mateřskou školu speciální a Praktickou školu Jesenice podpořili.

 

Mgr. Jana Měchurová

Zpět