3. Sluníčkový bál

19.11.2014 13:02

3. Sluníčkový bál

Jednou z významných událostí školního roku 2012/2013 byl již III. ročník Sluníčkového bálu. Konal se minulý týden v pátek 15. března na Drahouši.

 Lístky bylo možné si rezervovat v kanceláři školy a mnoho lidí toho opravdu využilo. Všechny dámy byly přivítány jarními tulipány, které vyráběli žáci školy. Krásně vyzdobený sál i stoly s malým občerstvením dýchaly jarem.

Úvod večera patřil paní ředitelce Mgr. Haně Vanické a zástupkyni ředitelky Mgr. Janě Měchurové, které přivítaly všechny příchozí a poděkovaly za podporu. Vyzdvihly také podporu patronky školy paní Jitky Hrabalové a pomoc paní Aleny Johnové, která se podílela na přípravě bálu. Obě si převzaly od vedení školy květinu a sklidily velký potlesk všech v sále.

Bál byl zahájen předtančením tanečního klubu Kralovice pod vedením paní Beranové. Hosté zhlédli ukázky latinskoamerických a standartních tanců dětských
a dospělých tanečních párů.

Celý večer hrála k tanci hudební skupina Orion. V průběhu večera vystoupila jesenická skupina historického šermu Ordál, která všem předvedla, že bitka o ženu byla aktuální v každé době. K vrcholům večera patřila také Veselá tombola, při které se v sále pobavili snad všichni. Prodej hlavní tomboly byl zahájen hned poté. Jenže to ještě nebyl všemu konec. Půlnočním překvapením byla ohňová show skupiny Ordál. Ta, vzhledem k bezpečnosti, se uskutečnila před hostincem. Žonglování ohně s hudební kulisou bylo velmi efektní.

Ke konci večera si hosté vyměnili výherní lístky tomboly za věcné ceny. Předměty do tomboly věnovali rodiče žáků, přátelé školy a sponzoři. Další věcné ceny také připravili žáci školy pod vedením svých pedagogů. O tombolu byl velký zájem, protože se všechny lístky prodaly během krátké chvíle.

Ples byl finančně podpořen MÚ Jesenice, firmou DROPS GROUP a. s., TM Jesenice servis s. r. o., panem Petrem Slabým a paní Markétou Pauzovou a Martou Rozenekovou. Výtěžek bude věnován žákům se speciálními vzdělávacími potřebami. Byl to charitativní společenský večer plný dobré nálady, tance a zábavy.  Poděkování patří všem, kteří Základní školu, Mateřskou školu speciální a Praktickou školu Jesenice podpořili a přispěli tak dobré věci.

Bc. Markéta Uhrová

 

 

 

 

 

Zpět