10. Charitativní golfový turnaj 2020

07.06.2020 11:36

V neděli 7. června 2020 se v Golf clubu Podbořánky, v rámci Turnaje prezidenta klubu, uskutečnil již 10. ročník charitativní akce. Tato již tradiční akce byla letos zcela netradiční. Kvůli opatřením související s onemocněním COVID-19, se nemohla konat v takovém rozsahu, jak jsme byli doposud zvyklí. Akce se konala bez přítomnosti žáků, kteří obvykle mají připravené vystoupení se sborem a s golfovým trenérem si vyzkouší patování či odpalování míčků.

Turnaj si i přesto nenechalo ujít mnoho vynikajících golfistů, kteří svými odpaly, skvělou náladou a dobrým srdcem přispěli na volnočasové aktivity pro žáky naší školy. Nejlepší golfisté pak jako dárek a poděkování od nás dostali výrobek vyrobený žáky. Nechyběla ani instalace prodejní výstavy výrobků žáků.

Na 10. ročníku byla vybrána rekordní částka. Na šeku, který si paní ředitelka Mgr. Hana Vanická od pana prezidenta klubu převzala, byla částka 33.720,- Kč.

Velmi si vážíme štědrosti všech golfistů a patří jim veliký DÍK, že i v takovéto nelehké době jsou ochotni pomoci. Velice také děkujeme naší patronce, paní Jitce Valušové, bez které by se tato akce neuskutečnila. Panu majiteli golfového hřiště a zároveň prezidentovi klubu Willi Dietrovi, který společně s paní Martinou Blechovou akci pořádají. Dále děkujeme majiteli Hotelu Jesenice panu Danielovi Křováčkovi, který daroval do dražby poukazy na ubytování. Výtěžek dražby je darován též žákům se speciálními vzdělávacími potřebami.  

Fotografie naleznete zde: zmap.rajce.idnes.cz/10._Charitativni_golfovy_turnaj_2020/

                                                                                                                                                                                   

Zpět