1. Sluníčkový bál

19.11.2014 13:06

1. Sluníčkový bál

"Sluníčkový bál, všechny zveme dál, pojďte s námi dokola, čeká na vás tombola, sluníčkové plesání, jste srdečně vítáni."

Těmito verši jsme zvali veřejnost na 1. Sluníčkový bál naší školy. Uskutečnil se 25. února 2011 v Hostinci na Drahouši. Byl to bál benefiční a jeho prostřednictvím jsme přítomné hosty a veřejnost seznámili s posláním a historií naší školy. Ve vstupních prostorách byly umístěny fotografie školy z minulosti i ze současnosti. Finanční výtěžek této akce bude věnován na kulturní a sportovní aktivity našich dětí.

Bohatá tombola nabízela ceny nejen od laskavých sponzorů, ale i z dílny výrobků našich dětí a pedagogů.

V průběhu večera vystoupili sourozenci Kryštof a Kateřina Sunkovských, kteří svými tanci oslnili a obohatili tento krásný společenský večer. Zvláštním zpestřením večera bylo ještě další taneční číslo předvedené Klubem seniorek a Hasičského záchranného sboru ze Senomat na téma Česká beseda. Překvapením pro všechny přítomné bylo vystoupení Jana Vaidiše, kouzelníka z Rakovníka. Svým tajemným programem upoutal všechny přítomné a zároveň navodil atmosféru k vypouštění lampionků štěstí do éteru Drahouše a okolí. Příjemná a pohodová atmosféra tohoto bálu přispěla k celkové spokojenosti všech tanečníků.

https://rakovnicky.denik.cz/kultura_region/slunickovy-bal-pomohl-detem20110303.html

Zpět